REVIZIJA CENTAR

ČLANOVI SMO MEĐUNARODNIH ORGANIZACIJA IFAC I JPA INTERNATIONAL

Centar za reviziju i ekonomska istraživanja osnovan je pre skoro deceniju. Nas tim broji 15 zaposlenih, od kojih je 4 zaposlenih sa zvanjem licenciranog ovlašćenog revizora. Odlikuje nas profesionalnost, odgovornost, posvećenost klijentu i timski duh. Pored pružanja usluga iz obІasti revizije koja obuhvata reviziju finansijskih izveštaja i konsolidovanih finansijskih išvestaja, revizije projekata međunarodnih donacija i drugo, pružamo i usluge poreskih i finansijskih savetovanja u vezi praktične primene zahteva Međunarodnih računovodstvenih standarda, Međunarodnih standarda finansijskog izveštavanja, kao i računovodstvene usluge koje podrazumevaju kompletno vođenje poslovnih knjiga klijenata. lzrađujemo elaborate o transfernim cenama.

Centar za reviziju je od 24. decembra 2021. postao zvanični član globalne mreže revizorske kuce ЈРА 1NTERNATIONAL. JPA lnternational spada u vodećih 20 revizorskih kuca nа svetskom nivou u okviru koje posluju oko 100 članica mreže. Od 2021. godine je i Srbija postala zvanični člаn ЈРА lnternational mreže samim tim Centar za reviziju je jedinstveni predstavnik JPA international mreže u Srbiji. Takođe smo dugogodišnji član 1FAC-a.

NAŠE PREDNOSTI

Garantuje visok nivo usluga i profesionalizma uz poštovanje rokova.

Odlično poznavanje poreskih propisa i poreskog sistema od strane naših eksperata je garant da vam u svakom trenutku možemo pružiti kvalitetan poreski savet.

Finansijski konsalting obuhvata čitav niz usluga iz domena finansija koje vam nudimo u cilju poboljšanja poslovnih performanski preduzeća.

Naš tim revizora je formiran od visoko kvalifikovanih eksperata koji rade u oblasti revizije već dugi niz godina. Oni su članovi Komore ovlašćenih revizora i Saveza računovodja i reviyora Srbije.

Izrada slučaja o transfernim cenama namenjena je kompanijama koje posluju sa domaćim i međunarodnim povezanim licima i u čijoj vlasničkoj strukturi postoje neki od zajedničkih osnova.

Računovodstvene usluge obuhvataju veliki broj aktivnosti, a iskusan i stručan tim za računovodstvo može vam pomoći da unapredite poslovanje, smanjite troškove i povećate efikasnost poslovanja.

0
Završenih projekata
0
Zaposlenih
0
Radnih sati
0
Godina iskustva